February 21, 2024

MAHAGURU58

The Truth must be told no matter what so Justice can live!

Sajat ~ Muhammad Sajjad bin Kamaruz Zaman ~ JAIS perlu cantas semasa maksiat baru bertunas!!!

Bila bab berkaitan maksiat dan kesalahan Jenayah Syariah yang dilakukan golongan pondan atau transgender diambil tindakan oleh pihak berkuasa Agama Islam di negara kita ini, maka bertempiklah segala malaon baik yang kafir mahupun yang mengaku Muslim bahawa itu adalah suatu  penganiayaan!

Daftar Pemilih SPR

Masaalah JAIS adalah punya sikap teragak agak untuk bertindak segera! Tidak berani untuk mencantas semasa sesuatu kemaksiatan yang bercambah itu masih di peringkat tunas!
Ini tidak! Di biar si Sajat dan kawan kawan sepondan dengan dia berlagak bebas sebagai darai tanpa sekatan di khalayak awam. JAIS dan segala Jabatan Agama lain termasuk JAKIM biarkan segala pondan ini bebas begitu saja.
Ada pulak golongan LGBTQ galak menyokong pondan2 ini dengan mengeluarkan kenyataan2 di media perdana dan media sosial bahawa itu adalah hak asasi pondan2 itu untuk berkelakuan sedemikian rupa.
Sultan2 dan Raja Melayu punya tanggungjawab besar untuk memelihara kesucian Agama Islam di tanahair ini tetapi Duli2 Tuanku tidak bersuara walau sepatah titah pun menegur akan kedurjanaan ini. Kenapa?
Duli2 Tuanku tidak perlu menunggu pacal2 anggota Majlis Agama Islam Negeri masing2 untuk datang menghadap kerana sudah terserlah kebaculan mereka untuk bertindak terhadap para pelaku maksiat yang di laknat Allah Azza Wa Jalla ini.

Nak tunggu sehingga Allah menurunkan bala bencana seperti yang menimpa kaum Nabi Lut Alaihis Salam?

Si Sajat ni boleh di dakwa menurut Kesalahan Yang Berhubung Dengan Aqidah seperti saya lampirkan di atas.
Apakah Melayu tidak mahu belajar dari kesilapan2 lampau? Terlalu beri muka dan tidak reti untuk bertegas???
Jangan sampai cacing kerawit naik ke mata!!! Cantas semasa masih di peringkat tunas. Sudah2 lah bersikap ‘Biarkan! Biarkan!’
Tangkap segera segala pondan seperti Sajat, Safiey Ilias dan sedarai dengan mereka! 
Ustaz Ebit Liew dah cuba tarbiah pondan2 ini tetapi gagal tak berjaya.

Ingat pondan2 gini boleh insaf ke? Dah kerat totey dah, brader!!! 

Tangkap je JAIS, JAWI dan segala JA @ Jabatan Agama seMalaysia!!!
Buktikan anda semua betul-betul pahlawan agama! Bukan tuuuut! 

Visits: 5