September 21, 2023

MAHAGURU58

The Truth must be told no matter what so Justice can live!

Sindiket MyKad Palsu! Nampak gaya kena rombak dan siasat seluruh #JPN! Tan Sri Muhyiddin sila bertindak!Hancur! Lingkop Malaysia bila dah seteruk begini! Memang kena urut dada tak sudah bilamana saya mendapat kiriman rakaman video ini dari seorang kenalan yang berjaya berkongsi dengan saya dari sebuah WhatsApp Group yang dapat memuat turun rakaman percakapan telefon ini dari sindiket menjual MyKad kepada seorang warganegara Pakistan!Cina sindiket ni siap boleh kata,‘Saya sudah Kaw Tim!’ dengan pegawai Jabatan Pendaftaran Negara!!!


Saya harap #KDN yang di bawah pentadbiran Menteri Dalam Negeri Dato Seri Ismail Sabri akan terus bertindak menyiasat petualangan dan pengkhianatan terbesar di dalam negara kita yang tercinta, Malaysia ini!!!


Semoga pihak berwajib dapat menyiasat dan mengesahkan ketulenan rakaman telefon di antara sindiket menjual MyKad ini dengan warga asing!


Na’uzubillahiminzalik!


Setahu saya Keenterian Dalam Negeri terletak di bawah seliaan Jabatan Perdana Menteri. Maka YAB Tan Sri Haji Muhyiddin Haji Yasin selaku Perdana Menteri kita harus lah merombak seluruh Jabatan Pendaftaran Malaysia kerana sudah rosak teruk sampai ada pegawai-pegawainya yang berkomplot bersama sindiket haram menjual #MyKad yang sekaligus membahayakan keselamatan negara kita!


Patutlah pembunuh pembunuh upahan seperti yang menembak mati As Syahid Dr. Fadi al Bahst boleh terlepas keluar dari negara kita dengan begitu mudah sebelum ini.Dengan adanya para petualang, pengkhianat negara seperti pegawai-pegawai JPN yang korup, makan duit haram dengan sindiket penjual MyKad dan Paspot Malaysia, apalah yang boleh kita buat?
Wajib rombak semula JPN dan mana-mana pegawai yang sabit kesalahannya menjadi tali barut sindiket harus di tembak mati sebagai pengkhianat negara!!!Kita semua harus menolak sesiapa sahaja yang bersekongkol dengan sindiket pengkhianat negara!

Ikuti pendedahan oleh seorang wartawan tentang penjualan MyKad Palsu kepada warganegara asing melalui sindiket seperti ini di Sabah!


Hits: 0