September 22, 2023

MAHAGURU58

The Truth must be told no matter what so Justice can live!

DYNAMIC INFINITY NETWORK ~ Konsultan Pakar Pembimbing Kejayaan Anda!

Apakah anda seorang usahawan Industri Kecil dan Sederhana? 

Seorang pengusaha dan mempunyai syarikat yang sedang menghadapi masaalah pengeluaran serta tenaga kerja yang kurang cekap serta kurang semangat semasa bertugas? 

Seorang pentadbir syarikat yang berhadapan dengan kelesuan semangat pasukan dibawah kelolaan anda?

Menghadapi dilemma tentang penurunan peratus keuntungan syarikat sedangkan anda sudah keluarkan modal yang besar namun tetap menghadapi hasil yang merosot?

Usah risau memanjang kerana sudah ada pakar konsultan bertauliah didalam bentuk perkhidmatan penambahbaik proses dan menyelaraskan produktiviti perusahaan serta bisnes yang boleh membantu anda.

Encik Kamarudin Mohamed Nordin, Pengasas dan Konsultan Utama DYNAMIC INFINITY NETWORK terbukti dapat memberikan nafas baru kepada mana mana perusahaan dan syarikat yang menghadapi segala masaalah masaalah yang di sebut di atas.

Pakar Konsultan Penambahbaikan Proses dan Amalan Perniagaan dengan latarbelakang kepakaran Kejuruteraan Mekanikal dan Pengeluaran berpengalaman lebih dari 22 tahun di peringkat dalam negara dan antarabangsa ini kini sedang giat membantu para usahawan dan penggiat industri tempatan serta pihak pentadbiran institusi institusi pendidikan negara didalam pentadbiran mereka.

Sila klik disini untuk melihat latarbelakang kepakaran beliau.

Perkhidmatan konsultasi beliau terbukti dapat  membantu menyelaraskan semula jentera pentadbiran dan pengendalian operasi syarikat dan jabatan untuk menjadi lebih efisien dan berdaya saing serta maju. 

Hasil bimbingan dan tunjuk ajar dari Encik Kamarudin Mohamed Nordin berjaya mendapatkan kadar keuntungan dan tahap kecemerlangan yang cukup tinggi dan amat memberangsangkan bagi setiap pelanggan beliau. 


Tidak kira apa jenis perniagaan dan bidang usaha anda, Dynamic Infinity Network pasti dapat memberikan satu nafas baru serta semangat daya saing yang tinggi dari segi pengeluaran, pemasaran dan operasi serta perjalanan syarikat dan institusi serta jabatan anda.

Cuba kita dengar dan mengikuti apa maklumbalas dari salah seorang klien Encik Kamarudin Mohamed Nordin yang menjadi pengasas sebuah industri pengeluar bahan asal kosmetik di dalam negara kita:


Encik Kamarudin Mohamed Nordin telah membantu syarikat syarikat berikut untuk mengemaskini operasi dan pengeluaran mereka serta memberikan latihan tunjuk ajar bagi meningkatkan prestasi syarikat dan para pekerja mereka.

Sebuah Industri Pengeluar Bahan Kosmetik Asli:

Setiap sesi latihan dengan Dynamic Infinity Network pasti sesi gembira kerana kedinamikan Kamarudin Mohamed Nordin yang secara semula jadi nya merupakan seorang yang amat periang serta ceria dan mudah mesra.

Sebuah Sekolah Menengah di Pulau Pinang:
Sebuah Syarikat Bakeri, Kilang Pengeluaran & Francaiser:


Sebuah Francaiser Kedai Gunting Dalam Negara:


Sebuah Syarikat Katering & Penghantar Makanan Istimewa di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur:


Jatuh bangun nya sesuatu syarikat atau industri bukan terletak cuma kepada kecanggihan peralatan serta mesin mesin yang amat hebat dan prasarana terbaik dalam pasaran semata.

Segalanya kembali semula kepada tenaga manusia yang mengendalikan perusahaan atau syarikat , industri dan institusi tersebut.

Sebagai manusia, kita sentiasa terdedah kepada kesan dalaman dan luaran terhadap emosi dan semangat kita.

Kita tidak akan mampu memberikan yang terbaik jika semangat dalaman dan ilmu pengetahuan kita terhad serta lemah.

Maka mahu tidak mahu kita perlu kepada suntikan semangat dan tunjuk ajar dari pakar pakar yang berpengalaman seperti Kamarudin Mohamed Nordin untuk memberikan kita suatu anjakan paradigma serta suntikan semangat bertenaga untuk meningkatkan hasil usaha serta daya pengeluaran kita yang sebaik mungkin.

Tak kira lah samada seseorang itu berkelulusan sarjana atau pemegang berapa banyak ijazah atau kelulusan dari seantero universiti dan institusi institusi terkemuka dunia.

Jika kurang bersemangat atau telah pudar keyakinan diri serta iltizamnya, maka ia tidak akan mampu memberikan apa yang anda sebagai majikan atau pentadbir nya mahu?

Disinilah anda perlu mendapatkan khidmat kepakaran Encik Kamarudin Mohamed Nordin

Ia berjanji untuk membantu anda sedaya mungkin untuk merubah keadaan syarikat, perusahaan, industri atau institusi anda untuk pecah keluar dari kepompong kelesuan dan lahir semula bersemangat tinggi sepertimana hasrat dan objektif anda ketika memulakan perniagaan, perusahaan dan institusi anda pada awalnya.Kalau asyik mengeluh dan menepuk dahi menyesali nasib, hanya lebam dan pening kepala lah hasilnya. Jangan susah!

Telefon sekarang +0173456769 dan berhubung dengan Encik Kamarudin Mohamed Nordin untuk menetapkan tarikh dan masa temujanji anda bersamanya.

Allah Subhanahu Wa Ta’ala berfirman di dalam Surah Ar Ra’ad ayat ke 11 bahawa :
‘Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya.’ Sadaqallah hal adzhim.


Jangan berlengah lagi. Dynamic Infinity Network beroperasi secara ‘first come ; first served’ @ ‘siapa cepat; dia dapat’ maka eloklah berhubung dengan Encik Kamarudin didalam masa terdekat ini supaya beliau dapat mengatur temujanji bersama anda.

Anda juga boleh mengirim e-mel kepada beliau di alamat ini.

Selamat berusaha dan Selamat Maju Jaya bersama Dynamic Infinity Network

Konsultan Pakar Pembimbing Kejayaan Anda!

Hits: 2