February 22, 2024

MAHAGURU58

The Truth must be told no matter what so Justice can live!

Rang Undang Undang Hudud – DAP membantah BN menyokong usulan Presiden PAS!

Peduli apa dengan bantahan DAP tentang BN menyokong di segerakan perbahasan di Parlimen tentang usul Ahli Parlimen (PAS Marang) YB Datuk Seri Haji Abdul Hadi Awang untuk pindaan di luluskan terhadap Rang Undang Undang Hudud Ahli Persendirian?

Perkara ini berkaitan pelaksanaan Undang-Undang Syariah yang hanya berkuatkuasa ke atas kes kes jenayah yang melibatkan orang-orang Islam di Malaysia.

Kafir-kafir di-dalam DAP pula yang melatah membantah beriya-iya padahal tak ada kena mengena langsung dengan kehidupan mereka atau yang sama sekafir seperti mereka!

Malah orang-orang Kafir di dalam Barisan Nasional sendiri tak kalut dengan sokongan pimpinan tertinggi BN terhadap usulan perbahasan RUU Hudud in oleh Ahli Parlimen Marang.

Dalam berbantah begitu ada hati pula si Lim Kit Siang dan Lim Guan Eng berkata bahawa ini bukan bermakna parti DAP adalah Anti- Undang Undang Syariah atau Islam!!!

@#$%^&!!

Apa ke benda yang mereka bercakap dengan lidah bercabang ini???

Orang orang seperti pemimpin2 DAP ini memang kaki kelentong dan tak ada guna langsong!

Sudah terang lagi bersuluh bahawa mereka ini adalah musuh utama umat Islam se Malaysia dan sejak dari dahulu lagi senantiasa membangkang tak sudah sudah terhadap hasrat dan kehendak umat Islam Malaysia untuk hidup berteraskan Perundangan Syariah Allah, Tuhan Semesta Alam!

Saksikan gelagat si Lim Kit Siang, lintah darat yang terjert jerit melolong di dalam Dewan Rakyat, Parlimen Malaysia pada tahun 2007 dahulu!


Elok saja di bahaskan dengan segera dan di luluskan pindaan Rang Undang Undang Syariah ini selayak dengan kedudukan Malaysia sebagai sebuah negara yang di perintah oleh Yang Di-Pertuan Agong dan Sultan-Sultan serta Raja Melayu yang beragama Islam.


Usah di layan orang orang DAP yang sampai Kiamat tidak akan redha dengan kita umat Islam hamba2 Allahu Ta’ala!

Sebenarnya orang orang Cina didalam Malaysia, ramai yang sokong pelaksanaan Undang-Undang Hudud di Malaysia!

Saksikan video-video berikut :

Pandangan penyokong-penyokong Hudud dari kalangan Cina-Cina Malaysia:
Ini pula pandangan seorang pemimpin India beragama Hindu yang menyokong Hukum Hudud:


Duli Yang Maha Mulia Tuanku Sultan Haji Hassanal Bolkiah, Sultan Negara Brunei Darussalam telah bertitah melaksanakan Hukum-Hukum Syariah Allah @ Hukum Perundangan Islam pada tahun 2013 lagi!


Sudah berapa ramai rakyat Brunei yang telah d potong tangan atau kaki secara zalim?

Seperti kata Cina Malaysia di dalam video di atas, hanya penjenayah tegar yang di sabitkan kesalahan nya oleh Mahkamah Syariah yang perlu gusar dan bukannya orang orang yang tidak bersalah!


Nak hidup dengan aman? Laksanakan Tuntutan Allah di dalam negara kita, Insya Allah kita semua akan selamat!

Visits: 0