December 3, 2023

MAHAGURU58

The Truth must be told no matter what so Justice can live!

MB Selangor – Titah Rasmi DYMM Seri Paduka Baginda Sultan Sharafuddin Idris Shah, Sultan Selangor Darul Ehsan.

Wahai anak anak Selangor sekelian. 


Berikut adalah Titah Di-Raja Kebawah Duli Tuanku Sultan Sharafuddin Idris Shah Al-Haj ibni AlMarhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Al Haj, Sultan dan Yang Di-Pertuan Negeri Selangor Darul Ehsan berkenaan PERKENAN Duli Tuanku untuk YAB Tan Sri Abdul Khalid bin Ibrahim untuk kekal berjawatan sebagai Dato Menteri Besar Kerajaan Negeri Selangor.

Titah Di Raja ini turut merakamkan PENOLAKAN Duli Tuanku Sultan Selangor untuk menerima menghadap YB Dato Seri Anwar bin Ibrahim selaku Ketua Umum (KETUM) Parti Keadilan Rakyat dan isterinya Datin Seri Dr.Wan Azizah selaku Presiden parti politik yang sama untuk memberi sebarang penerangan tentang sebab musabab parti PKR @ ‘Pecah Kepala Rakyat memecat keahlian YAB Tan Sri Abdul Khalid bin Ibrahim dari parti mereka.


Titah Di Raja ini jelas menunjukkan kepada kita semua akan kedudukan si polan si polan demikian di mata Duli Tuanku.
Hasil dari keputusan Duli Tuanku Sultan Selangor ini membuatkan dua individu di bawah menyeringai ketawa kesyukuran … Alhamdulillah!


manakala KETUM Parti Pecah Kepala Rakyat masam mencuka kehampaan sekali lagi… 
Apa apa pun percaya lah bahawa KETUM Parti Pecah Kepala Rakyat akan kembali lagi dengan bermacam lagi helah dan langkah langkah mahu menjahanamkan karier MB Selangor dan berusaha memperolehi kuasa politik ke atas pemerintahan Negeri Selangor kerana itu lah sahaja matlamat hidup nya sekarang setelah GAGAL menguasai PUTRAJAYA di dalam PRU ke 13 lalu.

Sebagai selingan sila nikmati nyanyian Anwar Ibrahim yang di tujukan khas buat nona nya Azizah :


Namun jangan lupa bahawa KETUM ini pernah menyanyikan lagu ‘Sabah Nak Hilang’ memperli Najib Razak lama sebelum pengganas pengganas Sulu menceroboh Sabah di Lahad Datu yang menyaksikan begitu ramai anggota anggota Polis Di-Raja Malaysia dan beberapa orang askar Angkatan Tentera Malaysia syahid terkorban mempertahankan kedaulatan tanahair kita semua!


Bukan kah sudah cukup terang lagi bersuluh bahawa ada keterlibatan Anwar Ibrahim dengan pencerobohan ini?

KENAPA SAMPAI SEKARANG KEMENTERIAN DALAM NEGERI TIDAK MENGAMBIL TINDAKAN TERHADAP ANWAR???

Mendiang jendalu # 1 negara ada pesanan khas untuk KETUM:

Hits: 0