April 12, 2024

MAHAGURU58

The Truth must be told no matter what so Justice can live!

Gara2 Protes BERSIH di Tanah Suci ~ Kerajaan Arab Saudi mungkin sekat Jamaah Haji & Umrah Malaysia???

Bilamana ada jamaah PAS dan penyokong BERSIH 3.0 membentang sepanduk menunjukkan sokongan mereka kepada perhimpunan haram 28 April 2012 di perkarangan Masjidil Nabawi di Madinah Al Munawwarah dan ada mangkok hayon yang menayangkan baju T BERSIH 3.0 berlatarbelakangkan Kaabah di Masjidil Haram di Makkah Al Mukarramah, Saudi Arabia maka mereka secara tidak langsung mengundang bala ke atas izin Kerajaan Arab Saudi terhadap kuota dan juga kemasukan para jamaah Umrah dan Haji dari negara kita Malaysia ke Tanah Suci!


Sila rujuk kepada laporan akhbar Sinar Harian tentang kemungkinan keseluruhan para jamaah Haji dan Umrah Malaysia kena getah dilarang mengerjakan penghulu ibadat dan Rukun ke 5 didalam Ad Deenul Islam angkara segelintir mereka yang amat tidak bertanggungjawab dan mencemarkan kesucian kedua kota paling suci bagi kita umat Islam seluruh dunia dengan perbuatan haram mereka berdemonstrasi di Tanah Suci, Arab Saudi!

Ini lah yang puak2 penyokong BERSIH 3.0 telah lakukan iaitu menjolok sarang tebuan @ Kerajaan Arab Saudi yang memang pantang tok nenek terhadap apa apa usaha mana mana pihak baik dari dalam negara Arab Saudi apatah lagi dari negara negara asing untuk melakukan sebarang demonstrasi menunjuk perasaan di Tanah Suci Makkah al Mukarramah dan Madinah al Munawwarah!

Puak2 bangang tahap gaban yang pergi menunjukkan kebengapan mereka di kedua Tanah Suci umat Islam menjadi punca kepada kemungkinan Kerajaan Arab Saudi menyekat jemaah Haji dan Umrah dari negara kita mulai dari sekarang?Akhbar The Star dan juga NTV7 melaporkan kemungkinan jamaah Haji dan Umrah Malaysia disekat dari mengerjakan ibadah2 tersebut gara gara tindakbalas Kerajaan Arab Saudi terhadap perbuatan demonstrasi para penyokong BERSIH3.0 Pakatan Pembangkang PAS dan PKR dari Malaysia semasa mereka berada di Tanah Suci baru baru ini!

Menteri Agama Malaysia YB Mej Jen (B) Dato Seri Haji Jamil Khir Baharom

Siapa nak tanggung dosa menyebabkan sekatan dari Kerajaan Arab Saudi itu nanti dan mendajjalkan hasrat dan niat suci para jamaah Haji dan Umrah seMalaysia jika benar apa yang dikabarkan Duta Besar Arab Saudi ke Malaysia Fahad A. H. Al-Rashid  kepada Menteri di Jabatan Perdana Menteri Malaysia YB Dato Seri Haji Jamil Khir Baharom berikutan perbincangan kedua pihak baru baru ini?


Kesemua maarof2 sintok BERSHIT3.0 yang terlibat dan penaja2 mereka lah!!!

Ambiga a/p Sreenevasan

Namun hakikatnya ; yang tersengih macam kerang busuk, tidak lain tidak bukan dari Ambiga Si Penganjur IFC, Seksualiti Merdeka – Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender dan BERSIH!


Entahlah kenapa begitu bengap sekali kepala otak puak2 ni yang tak sadar diri ~ menang sorak tetapi kampong tergadai nanti?


Nak kata mereka bodoh tahap gaban ~ ada yang kan terasa sampai ke ulu hati nanti…..

Memang benarlah sabda Rasulullah Sallalahu Alaihi Wassallam bahawa di Akhir Zaman ini, umatnya akan banyak bagaikan buih di hujung ombak lautan tetapi tidak ada kekuatan barang sedikit pun dek kerana perpecahan dikalangan kita dan kebanyakan umatnya akan menjadi hidangan bagi puak kuffar dan musuh2 Allahu Ta’ala seperti Ambiga ini dengan gerombolannya!


Apakah Muslim seMalaysia yang berkaitan ini akan sedar atau terus leka menjadi pencacai Ambiga?

Visits: 0