December 11, 2023

MAHAGURU58

The Truth must be told no matter what so Justice can live!

Syiah Gombak dicekup JAIS! Syabas dan Tahniah pada JAIS! Teruskan!

Syabas dan Tahniah saya ucapkan pada pihak penguatkuasa JAIS diatas kejayaan menangkap dan menahan kumpulan Syiah Melayu di Gombak baru baru ini!


Bak kata orang lama, ‘Cantas semasa baru bertunas dari biarkan ia menjolok mata bila dah lama terbiar!’.


Geng geng nikah kontrak ni semua tak boleh diberi muka! Puak puak yang lorat nak hina Sahabat Nabi dan melampaui batas didalam taksub mereka terhadap ajaran Syiah tak boleh dibenarkan mereka ini bertapak didalam Malaysia!


Saya sokong 100% usaha Jabatan Agama Islam Selangor ini. Jika perlu bantuan logistik, hamba sedia membantu bila bila masa!


Bersatu lah kita membanteras khurafat dan ajaran ajaran sesat serta tersasar dari jalan Sunnah Wal Jamaah!


Hidup JAIS dan segala JA yang ada!


Ini video berkaitan dengan serbuan JAIS keatas markas Syiah Gombak sebelum ini:

Tengok lah cara Syiah Melayu Malaysia menjalankan upacara sesat mereka:Adakah Rasulullah Sallalahu Alaihi Wassallam mengajar kita untuk melampau didalam menyanjungi baginda dan ahlul bait keluarga baginda?


Saksikan lah teriakan seorang Sunni dari Iraq mengadu hal seksaan puak Syiah terhadap ahlul jamaah Sunnah di Iraq :Tak mengalir kah airmata tuan puan mendengar tangisan hamba Allah ini?


Sesungguhnya mereka yang melampaui batas dan mengada-adakan sesuatu yang baru didalam ibadah adalah melakukan kesesatan yang nyata dan setiap bida’ah adalah didalam Neraka Jahannam!


Berpegang teguhlah kita kepada Tali Allah @ Al Qur’an dan Sunnah Rasul Sallalahu Alaihi Wassallam.


Perangi Syiah! Tegakkan Sunnah Wal Jama’ah!


Allahu Akbar!!!

Hits: 0