December 3, 2023

MAHAGURU58

The Truth must be told no matter what so Justice can live!

Azwan Ismail, Budaya ‘Gay’ dan Seksualiti Merdeka. JAKIM dan Kerajaan BN buta ke?

Nampak nya negara kita Malaysia yang Kerajaan Persekutuan nya dibawah pemerintahan Barisan Nasional terbukti semakin hari semakin tidak berani menegakkan hukum hakam Agama Islam didalam negara ini.


Perdana Menteri Dato Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak dan sepupu beliau Dato Seri Hishamuddin Tun Hussein Onn yang memegang jawatan Menteri Dalam Negeri seolah olah buta dan lemah terhadap keperluan memantau penularan budaya kemaksiatan yang semakin menjadi jadi didalam negara Malaysia ini.


Perbuatan anasir anasir pembawa budaya maksiat zina dan liwat semakin hari semakin tersebar dikalangan masyarakat Melayu terutamanya dikalangan mereka yang menggelarkan diri sebagai ‘Melayu Urban’.


Budaya homoseksual dan lesbianisma sedang berkembang dikalangan mereka yang tidak lagi segan dengan masyarakat kita dan gejala maksiat golongan yang dilaknat Allah ini sudah sampai ketahap dimana mereka kini sudah berani mengisytiharkan kecenderungan mereka untuk mengamalkan budaya kaum Nabi Lut Alaihis Salam secara terbuka seperti dipaparkan didalam video keluaran http://www.youtube.com/user/seksualitimerdeka

Ruangan akaun You Tube ini telah dimulakan oleh seorang bernama Gabrielle Yong dan ia sudah mendapat sokongan golongan aktivis homoseksual dan lesbian seperti Alvin Ng, Azwan Ismail (gambar dikiri), Gary Ooi, Jerome Kugan, Joe Pang, Kavidha Natarajan, Michelle Nor Ismat, Nabila Nasir, Nisha, Pang Khee Teik, Peter Ong, Seetha, Sharaad Kuttan, Sulastri & Tina Fazlita Fadzil untuk tampil mengisytiharkan pilihan seksual diri mereka seperti itu secara terbuka!


Mereka ini semua adalah sebahagian daripada pelopor projek Homoseksual dan Lesbianisma sedunia disini.


Islam mengharamkan budaya homoseksual dan lesbianisma ini dengan sebab yang paling jelas.


Seandainya si Azwan Ismail ini dan mereka yang sama sehomoseksual dengan nya mahu berfikir sejenak?


Andainya ayah si Azwan ini seorang pengamal budaya liwat seperti nya, maka tidak mungkin si Azwan ini akan ujud didalam dunia sekarang ini.


Ayahnya akan membuang bakanya didalam lubang dubur pasangan liwatnya dan tak mungkin ibu si Azwan ini akan mengandungkannya! Atau ayahnya akan menungging menadah dubur untuk diliwat pasangan haramjadahnya?


Jadi tak akan ada kemungkinan untuk si homoseksual seperti Azwan Ismail ini untuk dikandungkan ibunya kerana ayahnya seorang peliwat atau di liwat?


Ianya tak akan dilahirkan kedunia ini dan tak akan ada hari ini mengisytiharkan dirinya sebagai seorang ‘gay’!


Begitu juga sekiranya ibu si Azwan ini dahulunya seorang pengamal budaya karut ‘lesbianisma’. 


Ibunya tak mungkin berkahwin dan berjimak dengan ayahnya dan tak mungkin mengandungkan dirinya dengan baka si peliwat terbuka @ Azwan Ismail ini!


Tak akan si Azwan ini dan mereka yang sama se peliwat sepertinya akan dikandung dan dilahirkan ujud menimbulkan masaalah dimuka bumi sekarang ini!


Salasilah zuriat dan keturunan keluarga si peliwat dan lesbian ini akan terhenti dengan mereka. Tamat titik keturunan mereka dek kerna mereka melawan hukum alami.


Didalam Surah Al A’raf Ayat ke 81, Allah Subhanahu Wa Ta’ala berfirman :


7:81
Transliteration

Innakum lata/toona arrijalashahwatan min dooni annisa-i bal antum qawmunmusrifoon

Sahih International

Indeed, you approach men with desire, instead of women. Rather, you are a transgressing people.”

Malay

“Sesungguhnya kamu mendatangi lelaki untuk memuaskan nafsu syahwat kamu dengan meninggalkan perempuan, bahkan kamu ini adalah kaum yang melampaui batas”.

Islam telah menetapkan bahawa hukuman liwat adalah bunuh, sama ada pelakunya belum berkahwin (ghair muhshan) ataupun yang telah berkahwin (muhshan). 


Sesiapa saja yang telah terbukti melakukan liwat, maka ianya dihukum bunuh. Dalilnya berdasarkan sunnah dan ijma’ ash-sahabah. 


Dari Ibnu `Abbas r.a berkata; Rasulullah Sallallahu `Alaihi Wa Sallam telah bersabda;

“Barang siapa yang kamu jumpa, yang mana ia melakukan perbuatan kaum Nabi Lut, maka bunuhlah keduanya.” [ HR Ahmad, Abu Daud, Ibn Majah dan Tarmizi]

Inilah dalil yang disebutkan oleh Rasulullah Shallallahu `Alaihi Wa Sallam di dalam hadisnya bahawa hukuman liwat adalah bunuh kedua-duanya


Manakala dalil yang ditunjukkan oleh ijma’ ash-sahabah adalah kesepakatan para sahabat untuk membunuh pelaku liwat, sama ada yang belum berkahwin mahupun yang telah berkahwin. Hukumnya tetap sama iaitu bunuh


Ijma’ Ash-Sahabah juga merupakan dalil syarak sebagaimana Sunnah. Dalil syarak yang disepakati oleh ulama ushul fiqh (ushuliyyun) hanya 4 sahaja iaitu;

1. Al-Quran Al-Karim
2. As-Sunnah An-Nabawiyyah Al-Muthahharah
3. Ijma’ Ash-Sahabah
4. Qiyas Asy-Syar’iyyah

Imam Baihaqi telah mengeluarkan hadis, dari `Ali Bin Abi Thalib r.a bahawa beliau merejam pelaku liwat. Hadis lain yang dikeluarkan oleh Baihaqi, dari Abu Bakar r.a bahawa beliau mengumpulkan para sahabat untuk membincangkan kes liwat. 


Di antara para sahabat Rasulullah itu, yang paling tegas pendapatnya adalah `Ali Bin Abi Thalib r.a. Beliau mengatakan; 


“Liwat adalah perbuatan dosa yang belum pernah dilakukan oleh umat manusia, kecuali satu umat yakni kaum lut sebagaimana yang telah kamu ketahui. Dengan demikian, pelaku liwat mesti dibakar dengan api.” 


Diriwayatkan dari Ja’far bin Muhammad, dari bapanya, dari `Ali Bin Abi Thalib r.a selain dari kisah ini berkata; 


“Rejam dan bakarlah dengan api.” 


Imam Baihaqi juga mengeluarkan hadis, dari Ibnu `Abbas bahawa beliau ditanya tentang hukum hudud bagi pelaku liwat, maka beliau r.a berkata; 


“Jatuhkanlah dari atas bangunan yang paling tinggi di suatu tempat, kemudian hujanilah dengan lemparan batu.” 


Diriwayatkan dari `Ali Bin Abi Thalib r.a bahawa beliau membunuh pelaku liwat dengan pedang, kemudian membakarnya, disebabkan besarnya dosa liwat ini. `Umar r.a. dan Othman r.a. berpendapat; 


“Pelaku liwat dilempari dengan benda-benda keras sehingga mati.” 


Semua ini adalah pendapat dan tindakan para sahabat dalam melaksanakan hukuman bagi pelaku-pelaku liwat iaitu dibunuh, walaupun uslub pembunuhannya berbeza-beza. 


Namun demikian, hukumannya tetap dibunuh, sama ada direjam, dipancung, dilempar dari bangunan yang tinggi dan berbagai lagi uslub yang boleh digunakan untuk melaksanakan hukum bunuh ke atas pelaku-pelaku liwat.

Pembuktian dalam kes liwat berbeza dengan pembuktian zina. Namun demikian, ia sama seperti halnya pembuktian lain yang terdapat dalam salah satu had dari hukum hudud, kecuali zina. 


Hakikatnya, liwat tidak boleh disamakan dengan zina. Oleh kerana itu liwat tidak boleh ditetapkan berdasarkan bayyinah (pembuktian) zina. Pembuktian liwat dikategorikan ke dalam dalil hudud yang lain (selain zina).

Liwat terbukti dengan adanya;
1.Pengakuan
2.Kesaksian 2 orang saksi atau seorang lelaki dan dua orang perempuan sebagaimana pembuktian (bayyinah) dalam kes pencurian serta kes hudud yang lain


Sekilas mengenai hukum-hukum pembuktian (ahkam al-bayyinat) dalam Islam, di mana hukum-hukum pembuktian tersebut sama seperti halnya hukum-hukum Islam yang lain, yang merupakan hukum-hukum syarak yang digali dari dalil-dalil yang bersifat tafshiliyyah (terperinci). 


Syeikh Ahmad ad-Da’ur dalam Kitab Ahkaam al-Bayyinat mendefinisikan bukti (al-bayyinat) sebagai semua hal atau perkara yang dapat membuktikan sesuatu dakwaan. Bukti juga merupakan hujah bagi orang yang mendakwa atas dakwaannya. 


Islam menjelaskan bahawa bukti itu ada 4 jenis;
1. Pengakuan
2. Sumpah
3. Kesaksian
4. Dokumen-dokumen bertulis yang meyakinkan

Keempat-empat bukti di atas adalah bukti-bukti yang telah ditetapkan oleh syarak. Tidak ada bukti-bukti yang lain yang diiktiraf oleh syarak’, melainkan 4 bukti di atas sahaja. Mengenai indikasi (qarinah) pula, ia tidak termasuk sebagai bukti menurut syarak.

Hukuman hudud liwat dapat dijatuhkan dengan syarat kedua-dua pelakunya itu baligh, berakal, rela dengan sendirinya (bukan dipaksa) dan terbukti telah melakukan liwat dengan bukti syar’ie iaitu pengakuan dan dengan kesaksian 2 orang lelaki atau seorang lelaki dan dua orang perempuan. 


Sekiranya, pelaku liwat adalah kanak-kanak, orang gila atau dipaksa dengan pemaksaan yang sangat, maka ia tidak dijatuhi had liwat. 


Persoalannya jika seorang itu mendakwa diliwat dengan cara paksa, maka kita perlu mengkaji pengakuannya, adakah pemaksaan yang bersifat mengancam keselamatan anggota atau nyawa (ikrahul mulji’)? 


Kalau tidak ini bermakna bahawa dia sebenarnya merelakan dirinya diliwat. 


Hukum orang yang mengaku liwat ini adalah dibunuh, dan kepada peliwat yang dituduhnya jika dia mengaku maka dia dihukum bunuh juga atau yang diliwat tadi berjaya membuktikan dengan 2 orang saksi  mata, sekiranya gagal berbuat demikian, maka tambahan hukuman takzir kepada orang yang mengaku diliwat kerana mencemarkan nama orang lain.  


Hanya dalam sistem kapitalis sahaja pengakuan seks boleh dijadikan skandal untuk membunuh karier orang lain. 


Sumber.

Saya nak tanya Dato Seri Najib, Dato Seri Hishamudin, Dato Seri Jamil Khir Baharom, Ketua Polis Negara Tan Sri Ismail dan segala pihak berkuasa yang lain ‘Tuan tuan buta ke terhadap gejala ini?


Ada bekas pegawai polis mengirim emel kepada saya bertanyakan tentang kedudukan laporan polis yang saya buat terhadap si murtad Badrul Hisham @ Paderi Benjamin Stephen yang terbukti jelas menghina Nabi Muhammad Sallalahu Alaihi Wassallam?


Dah tutup fail ke? No further action?


Malaysia Negara Islam?


Nampak gaya cuma ‘ Indah khabar dari rupa!’


Ada faedah ke untuk saya buat laporan polis terhadap kes homoseksual dan lesbianisma ini pula atau adakah saya akan cuma membuang masa saya yang berharga?


Andai kata tuan tuan semua tak mampu untuk menjaga kedaulatan undang undang Malaysia ini , elok le isytiharkan awal awal supaya tak ada lah nanti kami membuang masa mengharap harapkan tuan tuan yang memang tak proaktif didalam bertugas.


Bukan apa. Takut nanti ada dikalangan umat Islam dan warganegara ini yang akan terpaksa mengambil tindakan sendiri terhadap pelaku homoseksual dan maksiat ini?


Ketika itu, janganlah pula pihak tuan tuan kelam kabut baru nak ‘eksyen’ bertindak!


Takut sudah terlewat dan ada yang kembali ke Rahmatullah terlebih awal.


Almaklum sajalah, nafsu amarah manusia ini kadang kadang tak akan dapat dikawal.


Jadi saya dan rakan rakan sesama ummah hendak tahu samada Kerajaan BN dan JAKIM dah tahu ke tidak akan perkara ini dan samada tuan tuan semua akan mengambil tindakan mencantas gejala haram ini sebelum keadaan menjadi lebih parah dan ada yang akan ‘Qala Inna Lillah’ nanti?


Setakat nak keluar kenyataan, berkokok begitu begini dan kemudiannya buat ‘derk’ je seperti kebiasaan Kerajaan BN dengan kes kes sebelum ini, tak payah lah!


Buat perhabis masa dan menyakitkan hati warganegara Malaysia sahaja!


Bertindaklah keatas golongan laknatullah ini sekiranya tuan tuan benar benar takut kepada Allah Subhanahu Wa Ta’ala dan tidak gentar terhadap manusia keparat golongan peliwat dan lesbian tegar ini!


Akhbar Berita Harian ada melaporkan tentang pengakuan si pengamal gejala songsang seks sejenis amalan para peliwat tegar ini disini. Saya boleh agak bahawa berita ini akan meletup selepas ini dan dilaporkan oleh lain lain media perdana.


Menteri akan berkokok sekejap, PDRM akan keluar kenyataan rasmi bahawa tindakan susulan akan di ambil, para pelapor akan diminta beri keterangan, fail fail siasatan akan dibuka, para petugas akan kelihatan seperti memang serius nak ambil tindakan!……kemudiannya selepas tidak berapa lama, fail fail tersebut akan ditutup, kes kes lain akan dilapor dan para ‘gays dan lesbian’ akan bergumbira seadanya!


Malaysia Boleh! Boleh Lingkop!!!


Ini realiti semasa. Saya cabar pihak berkuasa untuk benar benar bertindak ke atas para pengaku mengamalkan budaya songsang ‘gay’ dan ‘lesbian’ seMalaysia! Jangan hanya lakukan segala yang saya dah sebut di atas!!!


Bak kata pepatah Inggeris ‘Action speaks louder than words!Berani ke???


Kami menanti respons dan reaksi Dato Dato Seri dan Tan Seri sekelian.

Hits: 29