February 28, 2024

MAHAGURU58

The Truth must be told no matter what so Justice can live!

Melayu Muslim Malaysia Mesti Jauhi Sindrom Si Luncai Terjun Dengan Labu Nya!

si-luncai-terjun-dengan-labu-labu-nya

 

 

 

 

Si Luncai terjun dengan labu labunya! Biarkan..biarkan!

Apa saudara saudari masih ingat maksud ungkapan ini?

Satu ungkapan yang membawa erti dan sikap orang orang Melayu Muslim Malaysia yang sering membiarkan sahaja sesuatu itu berlaku dengan tidak bertindak untuk membanterasnya pada saat dan ketika itu juga!

Sikap suka memberi muka kepada sesiapa sahaja yang melakukan sebarang penghinaan terhadap diri orang orang Melayu, pembesar mereka mahupun pula dewasa ini terhadap kepercayaan agama anutan mereka.

Sikap sebegini lantas melahirkan pemaki hamun dari kalangan kaffir laknatullah yang semakin hari semakin biadap, semakin kurang ajar dan semakin galak mencerca maruah Muslimin dan Muslimat kerana begitu yakin bahawa diri mereka tidak akan di apa apakan!

Melayu Muslim Malaysia sudah mangli!

Mangli yang membawa erti bahawa kulit mereka sudah menebal dan tidak lagi terasa apa apa bilamana Agama kita di caci dan di hina!

http://img21.imageshack.us/img21/694/azlanthekingcobraofpera.png

Klik pada pautan di atas! Bila imejnya terbuka , klik sekali lagi pada imej itu dan baca apa yang pengkhianat dan penghina penghina Sultan dan Raja Melayu telah kini dihapuskan dari blog mereka?

Mereka berfikir bahawa dengan menghapuskan blog mereka, bukti jenayah mereka akan terhapus sekali!!!

Minta maaf le.

Di zaman internet ini, kita masih boleh menjejak setiap terbitan yang dipadamkan melalui internet cache dan cyber forensic. Bak kata pepatah Inggeris,‘You can run but you can’t hide!’.

Ribuan terimakasih kepada blog http://pusakaayahnda.blogspot.com!

Apakah orang orang Melayu Malaysia masih bebal dan tidak terasa apa apa, bila Raja dan Sultan mereka dicaci, dan dihina seperti ini???

SiLuncai ~ simbolisma keadaan dimana ada ujudnya sikap acuh tak acuh sambil lewa dikalangan manusia Melayu Muslim yang sudah tidak rasa apa apa, bilamana segala apa yang penting bagi diri mereka dikata nesta, tanpa sebarang tindakbalas dari semua.

Setakat ugut nak itu dan ini, sudah tidak mendatangkan sebarang rasa cuak, kepada bangsat bangsat seperti team bloggers ‘anonymous’ bacul sjsandteam.wordpress.com itu kerana mereka sedar bahawa mereka sudah melampaui batas bila menghina Sultan Azlan Shah dan Raja Muda Perak sedemikian rupa disini.

Mereka kini mahu melenyapkan bukti akan caci maki mereka terhadap kita kerana kini segala jenayah hasutan dan makian mereka sudah dihidu dan dipantau sebegitu banyak blogger yang sudah tidak boleh bersabar lagi terhadap petualangan dan keceluparan mereka.

Ini salah seorang dari ramai blogger yang sudah mula marah dan mahu tindakan di ambil keatas pencacai bacul diatas!

Cuba baca disini bagaimana puak kaffirin ini sudah melampaui batas dengan memaki hamun seorang intelektual Muslim yang menyatakan apa yang hak didalam membantah cubaan menghalalkan yang haram oleh puak puak kaffirin didalam MCA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blog sjsandteam.wordpress.com dah dipadamkan!

sjsandteam-wordpress-deletedTahu takut!!!

Mantan Mufti Perlis Sahibus Samahah Dr.Mohd Asri Zainal Abidin turut menulis, membantah keceluparan melampau DAPSY, disini.

Perdana Menteri sendiri, mengarah Polis Di Raja Malaysia supaya segera menyiasat akan perkara menghina Raja dan Sultan Melayu seperti dilaporkan disini!

Jangan sampai maruah kita di-injak injak orang baru hendak terasa nak bantah!

Sudah lama dah, dok bagi muka …makanya, kadok dah naik junjung, dan ular lidi dah cuba nak jadi naga!

Usah lagi dibiarkan SiLuncai terjun dengan labu labunya!

Katoq kepala biar berteloq baru dia atau sapa sahaja akan ada akai!

Tak gitu tuan tuan dan puan puan semua?

Negara Malaysia ini nama saja ada undang undang begitu begini tetapi dari segi penguatkuasaan undang undang keatas pencaci fitnah seperti team bacul sjsandteam.wordpress.com itu ternyata hampeh!

Bukannya susah tara mana nak kesan bangsat bangsat bacul ini.

Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia pasti ada ramai pakar pakar siber forensik yang boleh menjejaki IP Address dari mana blog bangsat itu mula mula didaftar dan dijalankan sekian lama ini?

Saya percaya Kerajaan Malaysia Boleh!!!

Boleh ajar petualang petualang ini supaya mereka sedar bahawa ‘terlajak taip boleh backspace ; terlajak publish…engkau tunggu sahaja natijahnya!!!’

Visits: 1107