April 14, 2024

MAHAGURU58

The Truth must be told no matter what so Justice can live!

Peluru hidup untuk warga PAS, Babi Melaka masih hidup bebas

Begitulah lumrah dunia zaman sekarang! Cemerlang, Gemilang, Terbilang!

Manusia manusia penyokong Parti Politik Pembangkang yang berkumpul di Pantai Batu Buruk, Kuala Terengganu untuk mendengar ceramah dibelasah dan ditembak terus parah tercedera dek dibedil peluru hidup anggota Pasukan Simpanan Persekutuan atau nama glamor mereka FRU manakala beratus ribu ekor Babi Babi Melaka hidup riang bergumbira dan bertemasya di tanah Melaka, Bandaraya Bersejarah!

Betapa terpusing dan terpesongnya nilai nilai ‘kemanusiaan’ yang diamalkan oleh Polis DiRaja Malaysia didalam menangani orang awam, rakyat marhaen negara ini berbanding dengan haiwan seperti babi babi Melaka yang mencemari tanahair ini sejak 50 tahun selama ini, busuk, hanyir, memusnahkan alam sekitar sekelian penghuni bumi Melaka terutama dikawasan terlibat.

Babi babi Melaka tentu mendengus keriangan mendengar khabar bahawa pasukan FRU teramat ‘Mesra, Cekap dan Tepat’ didalam menangani masaalah keujudan sekelian spesis sesama mereka berbanding dengan betapa keras dan ganas layanan FRU terhadap spesis kaum manusia Melayu Bumiputera sesama agama dengan penembak FRU itu di Pantai Batu Buruk. Kuala Terengganu, baru baru ini!

Jika sekiranya boleh menari cha cha cha , sudah pasti Babi Babi Melaka akan berdansa, bersamba dengan ria meraikan berita gempak ini bahawa di bumi Malaysia ini, babi babi seperti spesis di Melaka ternyata amat tinggi darjat dan kedudukan mereka berbanding dengan spesis manusia berketurunan Melayu Bumiputera Muslim tetapi penyokong Parti Islam seMalaysia dan yang sewaktu dengan nya!

Amat mengharukan sekali! Presiden Kesatuan Babi Babi Melaka pasti akan mengutus surat, mengucapkan tahniah kepada petugas FRU tersebut kerana lebihkan spesis mereka dari warganegara bumi Malaysia ini sendiri bilamana sanggup menembak dengan peluru hidup saudara seagama nya!

Tahniah! Dibawah panji panji berkhidmat untuk negara, ternyata Babi babi Melaka terselamat dari pemusnahan terancang sebaliknya yang akan mati dibedil FRU adalah anggota anggota Parti parti Pembangkang Negara Tercinta Malaysia Merdeka!

Merdeka! Merdeka ! Merdeka!….errr…untuk Babi babi Melaka!

Untuk Bumiputera Terengganu penyokong PAS, PKR atau DAP, minta maaf le…anda semua belum pasti selamat!

Majulah Babi Melaka untuk …siapa? Fikir fikir sendiri aaa…..

Nang buti nang…kui buti kui….trukk cheng! Apa kejadahnya dok berlaku kat negara aku ini?

Visits: 0